PKN
Welkom op de website van de Protestantse Gemeente 'De Graankorrel'
  Home Gastenboek   Over ons Contact Bloemengroet Overdenking   Meer overdenkingen In memoriam   Kerkdiensten Agendapagina Kerkblad KSSK Kerkenraad   Diaconie   Collecten Spaaractie Zending Geldzaken Privacyverklaring   ANBI   Historie Kerkgebouw Verhuur Protestants pionieren De Dillewijn
 
Wij gedenken Janny Addink Wij gedenken Janny Addink

Op 3 september 2023 is Janny Addink-Kettelarij overleden. Zij was met haar 98 jaar ons oudste gemeentelid. Ze werd geboren in Gorssel. Samen met haar man Jan Addink kreeg ze vier kinderen. Ze woonden onder andere in Groningen voor ze ruim 50 jaar geleden naar Kortenhoef verhuisden.
Als ouderling heeft Janny Addink veel betekend voor onze gemeente. Voor de ouderensoos heeft ze zich jarenlang ingezet. Daarnaast was ze actief voor “Tesselschade Arbeid Adelt”. Met haar naaimachine, die altijd op tafel klaar stond, maakte ze talloze dingen voor deze organisatie en voor haar kinderen en kleinkinderen.
Groot verdriet kwam in haar leven door het overlijden van haar man, haar dochter en schoonzoon.
Tot op hoge leeftijd kon Janny Addink zelfstandig wonen, maar sinds december 2022 waren er diverse opnamen in Zuiderheide, het ziekenhuis, verpleeghuis Gooizicht, hospice Kajan en Zorgresidentie Zonnestraal. Ze verlangde ernaar om rust te vinden. Boven de rouwkaart stond: “Niemand weet wat leven is, alleen dat het gegeven is en dat van dat geheimenis God het Begin en Einde is”.
Op 11 september was de afscheidsdienst. In de woorden van kinderen en kleinkinderen klonk dankbaarheid. We lazen Psalm 84: “Hoe lieflijk is uw woning … zelfs vindt de mus een huis”. We mogen vertrouwen dat Janny Addink is thuisgekomen.

ds. Annemieke Parmentier
 
Wij gedenken ook ... Wij gedenken ook ...
lees meer »
 
 

Eredienst
datum en tijdstip 23-06-2024 om 10.00 uur
meer details

Kerkenraadsvergadering
datum en tijdstip 24-06-2024 om 19.30 uur
meer details

Afscheidsdienst
datum en tijdstip 30-06-2024 om 15.00 uur
meer details

Welkomdienst in Bethlehemkerk (Hilversum)
datum en tijdstip 07-07-2024 om 10.00 uur
meer details

 
Geschiedenis van Geref. ’s-Graveland
meer
 
Het begint met contact
Klik hier voor informatie over de Pioniersgroep Wijdemeren en de activiteiten.
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.